Web Analytics

Flavius Stoican și-a găsit echipă după despărțirea de CS Mioveni

de | 12.12.2022 08:59 | Actualitate, Home, Sport

Flavius Stoican (46 de ani) nu a rămas pentru mult timp fără angajament după despărțirea de CS Mioveni. Antrenorul a fost numit oficial la FC Botoșani în locul lui Mihai Ciobanu.

Citește și: Pitești – locul I pe țară, la Campionatul Național de Karate Ashihara 2022

”FC Botoșani anunță, oficial, numirea lui Flavius Stoican ca antrenor al echipei noastre, după ce, anterior în acest sezon, fusese tehnicianul celor de la CS Mioveni. În vârstă de 46 de ani, acesta le-a mai pregătit în cariera sa de antrenor pe Dinamo II, Chindia Târgoviște, Dinamo București, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu-Jiu, Poli Iași, Petrolul Ploiești, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu și FCU Craiova. Îi dorim mult succes noului nostru antrenor și îi dorim să aibă parte de cât mai multe realizări pe banca tehnică a echipei noastre! Hai, Botoșani!”, se arată într-un comunicat postat de club pe pagina de Facebook.

Citește și: Al doilea jurnalist mort la Cupa Mondială din Qatar

FC Botoșani a fost eliminată din Cupa României, după ce a pierdut ultimul meci al fazei grupelor, 0-2, cu FCSB. În campionat, gruparea din Moldova este pe poziția a 12-a, cu 20 de puncte, la doar o lungime peste U Craiova 1948, ocupanta primei poziții care ar duce la barajul de rămânere în Liga 1.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *