Web Analytics

Flavius Stoican este noul antrenor al CS Mioveni

de | 24.08.2022 15:02 | Actualitate, Economie, Sport

Flavius Stoican este noul antrenor al CS Mioveni după demiterea lui Alexandru Pelici. Stoican a semnat cu echipa de la Mioveni pentru un an de zile și are ca obiectiv menținerea în Superliga.

„Conducerea clubului nostru a ajuns astăzi la un acord cu Flavius Stoican pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei de fotbal.

Citește și: Primarul Georgescu, către Pelici: ”Nu pleci nicăieri! Stai aici să ne înjure lumea pe amândoi!

Flavius Stoican va lucra pe banca tehnică cu Bobi Vedeș – secund, Emilian Dolha – antrenor cu portarii și Vlad Țăran – preparator fizic.

Flavius Stoican este un un fost jucător emblematic pentru fotbalul românesc. El a evoluat ani buni pentru echipa națională unde a strâns 19 prezențe. Ca jucător a evoluat la următoarele echipe de club: Drobeta Tr Severin, Universitatea Craiova, Dinamo, Șahtior Donețk, Metalist Karkov și din nou Dinamo. Ca antrenor a pregătit până acum pe: Minerul Mehedinți, CSM Reșița, Dinamo II, Chindia, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbrul Chișinău, Pandurii Tg Jiu, Poli Iași, Petrolul, Viitorul Pandurii, FC U Craiova, Dinamo.

Pentru Stoican este așadar o revenire la echipa noastră. El a mai fost principal în 2013. A fost atunci numit pe bancă, după revenirea echipei în liga secundă.”, transmite conducerea CS Mioveni.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *