Web Analytics

Fiul unui secretar de stat în MAE şi fiul unui specialist DNA, suspectaţi de trafic de droguri

de | 21.03.2023 14:07 | Actualitate, Home

Circa 20 de elevi și studenți sunt anchetați de DIICOT pentru că fac parte dintr-o rețea de trafic de droguri în școlile și liceele din București. Potrivit unor surse din DIICOT, printre cei vizați de trafic de droguri se află copii de funcționari  de rang înalt din instituțiile statului. Unul din elevii implicați în trafic de droguri este fiul unui secretar de stat din Ministerul Afacerilor Externe, iar un alt elev este fiul unui specialist de la Direcția Națională Anticorupție.

Citește și: Judecătoarea șpăgară revine la tribunal. Elena Burlan a scăpat de condamnare prin prescrierea faptelor

Gruparea de traficanți și-a început activitatea de vânzare de droguri elevilor în anul 2022. Un gram de cocaină era comercializat cu 100 de euro, în vreme ce marijuana se vindea cu 50 de euro/gram. De altfel, la percheziții, oamenii legii au găsit mai multe tipuri de droguri.

Citește și: Percheziții azi la mafia deșeurilor din Argeș!

Şapte tineri au fost deja reţinuţi, iar alţi trei au fost puşi sub control judiciar.  „Operaţiunea Meduza”, cum a fost denumită de procurori, a început după ce mai multe eleve au leşinat în toaleta unei şcoli din centrul Bucureştiului. Audiați au fost și părinții suspecților, iar unii dintre aceștia au declarat că știau de dependența copiilor. Dosarul este într-adevăr unul complex, sunt în continuare cercetări în curs, pentru că procurorii au suspiciuni că numărul de suspecți ar fi mult mai mare.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *