Web Analytics
scris vineri, 13.01.2023

Fiul primarului din Davideşti a câştigat locul I la „Botezul Cailor” de la Comarnic

Alin Văduva jr. a participat la Festivalul Ecvestru de la Comarnic la categoria ”Frumusețe”, cu un cal din rasa ”Semigreu Românesc”

Pe 6 ianuarie, la Comarnic, a avut loc Festivalul Ecvestru „Botezul Cailor”, o adevărată competiție dedicată tuturor crescătorilor de cabaline din țară. Nelipsit de la concurs a fost fiul primarului din Davidești, care a reprezentat comuna natală cu un cal din rasa Semigreu Românesc. Alin Văduva jr. a adus acasă trofeul cu locul I la categoria „Frumusețe” și locul V la proba de tracțiune. În total s-au adunat aproximativ 100 de participanți din țară, care s-au întrecut la probele tracțiune, frumusețe sau la premiul pentru „Crescătorul anului”.

Fiul primarului din Davideşti a câştigat locul I la „Botezul Cailor” de la Comarnic

„Încă de la 6 ani a fost atașat de cai”

Primarul de la Davidești ne-a povestit mândru despre pasiunea fiului său. Edilul Alin Văduva spune că juniorul a stat în preajma cailor încă de la șase ani, și, în plus, nu ratează nicio competiție de acest gen din țară.
„Ceea ce face el o putem numi pasiune. Încă de la șase ani el a fost mai atașat, ca să zic așa, de cai. Poate că foarte puțin acolo, undeva, mă moștenește, pentru că și mie mi-au plăcut și îmi plac caii, am avut animale tot timpul. Băiatul a câștigat locul I la categoria „Frumusețe” și 5 la „Tracțiune”. De la noi din comună nu a mai fost nimeni, au mai fost din celelalte zone ale Argeșului, Valea Stânii, Bălilești. Alin chiar s-a arătat foarte încântat de ambele premii. El mereu participă la astfel de competiții, prin toată țara”, a declarat Alin Văduva, primarul comunei Davidești.

Citește și Transport public cu mijloace ecologice, în Mioveni și Davidești

Citește și Transport ilegal de lemne la Davidești, Bughea de Sus, Pietroșani și Topoloveni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *