Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Fiul fostului prefect Davidescu, candidat AUR la primăria Pietroşani

Fost director al Direcției Silvice Argeș și fost prefect de Argeș, Gheorghe Davidescu îl sprijină acum pe fiul său, Mugurel Davidescu, în lupta pentru cucerirea fotoliului de primar al comunei Pietroșani, pe lista AUR. Fostul prefect a și recunoscut recent, într-o emisiune televizată: „Fiul meu candidează în comuna Pietroșani și am fost în campania de strângere de semnături”.

Fiul fostului prefect Davidescu, candidat AUR la primăria Pietroşani

Gogu Davidescu critică birocrația excesivă privitoare la întocmirea dosarelor de candidați, dar și faptul că din comasarea alegerilor europene cu cele locale cei care au de pierdut sunt candidații tineri, mulți dintre ei renunțând la intenție pentru că nu aveau suficient timp pentru pregătirea campaniei și prezentarea programului electoral. Mugurel, însă, are pe lângă notorietatea dată de numele tatălui, cunoscut pentru cariera pe care a avut-o în politică și în administrație, la doar 43 de ani, mai multe proiecte deja demarate pe fonduri europene, în domeniul agroturismului și al construcțiilor civile. Asta, în timp ce, în paranteză fie spus, comuna Pietroșani nu are câștigat niciun proiect pe fonduri europene, în afara celor livrate pe linie guvernamentală. În schimb, comuna și-a câștigat o tristă notorietate în urma celebrelor dosare „Cheresteaua”.

Citește și Emilia Mateescu a vrut să revigoreze Dreapta cu Gogu Davidescu…

Citește și „Ducele” de Albota i-a reproşat lui Radu Perianu că nu-i mai cheamă pe primari la Colegiul Prefectural: „Mi-e dor de lăutarii pe care-i aducea Gogu Davidescu; pe vremea lui se putea şi cu lăutari”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *