Web Analytics

Firma lui Dan Lazăr a sărbătorit 25 de ani de existenţă

de | 5.12.2019 13:24 | Economie

# Azi, Comdivers Auto Ro este printre cele mai puternice companii de transport internațional din România

Com Divers Auto Ro, una dintre cele mai puternice firme de transport intern şi internaţional de marfă, a sărbătorit vinerea trecută 25 de ani de existenţă la Restaurantul Star Plaza de la Budeasa. Sute de invitaţi au fost prezenţi, de la personalităţi din administraţia publică şi mediul de afaceri, până la oameni politici.

Diplome de la CJ, CCI și Primăria Bascov

Printre cei care au oferit diplome speciale pentru Com Divers Auto Ro s-au numărat Ion Mînzînă, vicepreşedintele CJ Argeş, George Caval, preşedintele CCIA Argeş, şi Gheorghe Stancu, primarul de la Bascov. Au mai fost prezenți Dan Manu, președintele Consiliului Județean, Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, deputații Dan Bica și Ionuț Moșteanu, precum și primarul de la Albota, Ion Dumitru.
Cu activități solide în domenii precum transportul intern și internațional de marfă, service, piese și accesorii auto, Com Divers Auto Ro are la ora actuală sute de angajați și sute de parteneri în întreaga lume, precum și o reputație de companie extrem de profesionistă.
Serviciile de transport internațional sunt axate pe Europa Centrală și de Vest (Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Italia, Germania, Franța), societatea manifestând însă flexibilitate și deschidere către nevoile clienților de renume, acceptând provocarea oricăror rute pe care nevoile acestor clienți le impun pe o piață aflată în permanentă schimbare.
„În fiecare an, înconjurăm de 570 de ori pământul” este descrierea cea mai plastică, însă în același timp ideală pentru volumul de activitate pe care firma ridicată în județul nostru și l-a asumat și l-a onorat.

Compania are o flotă de 250 camioane

În paralel cu construcția unei flote foarte mari de camioane și a unor parteneriate de invidiat, Dan Lazăr și echipa sa au extins și au profesionalizat o serie de servicii conexe de tip service complet și autorizat pentru autocamioane, inspecții tehnice periodice omologate RAR, verificări și reparații pentru tahografe digitale și analogice etc.
Com Divers Auto Ro a fost înființată la începutul lui noiembrie 1994, având ca obiect de activitate comercializarea pieselor și accesoriilor auto pentru vehiculele de mare tonaj, dar nouă ani mai târziu profilul firmei a fost schimbat în transport internațional de marfă, având la acel moment 25 de camioane.
În 2005 a fost construită și prima unitate de service, în Pitești-Bascov. La ora actuală compania controlată de Dan Lazăr are o flotă de 250 de camioane, marca predominantă fiind DAF.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii