Web Analytics
scris miercuri, 15.03.2023

Firma Goodwill Consulting le-a vorbit antreprenorilor din Argeş despre oportunităţile de finanţare din 2023

Peste 2500 de proiecte de succes în portofoliul Goodwill Consulting

Goodwill Consulting, firmă de consultanță cu 15 ani experiență, a susținut o conferință la Pitești, marți- 14 martie. Răzvan Gălățan, directorul operațional al companiei, a prezentat și explicat principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și, la final, a răspuns întrebărilor adresate de antreprenorii prezenți.

Firma Goodwill Consulting le-a vorbit antreprenorilor din Argeş despre oportunităţile de finanţare din 2023

Sala de la Hotelul Ramada a fost plină. 150 de antreprenori din Argeș au participat la conferința despre cele mai importante oportunități de finanțare. Cuvântul de deschidere l-a avut Maria Stoian, Director Regional Vânzări Sud-Vest Oltenia.

„În birourile noastre din România sunt peste 90 de consultanți acum, care preiau ideile dvs. de afaceri și le transformă în proiecte de succes, iar, ca forță de vânzări pe teren, acoperim cu peste 60 de colegi din toată țara”. Maria Stoian a spus și ce înseamnă în cifre cei 15 ani de activitate. „Peste 2500 de proiecte de succes sunt astăzi în portofoliul nostru și peste 450 de milioane de euro atrași. Sunt cifre impresionante la care o echipă întreagă a muncit ani de zile”.

Citește și Denisa Dumitru, general manager Ramada Piteşti: „Suntem cel mai apreciat hotel din lanţul Ramada în România”

Răzvan Gălățan, director operațional: „Am văzut destul de multe povești de succes, cu antreprenori care ne-au cunoscut la o astfel de conferință”

Directorul operațional Răzvan Gălățan a început să lucreze la Goodwill în 2015. Era consultant junior, a avansat ca team-leader, director de program și, de doi ani, conduce departamentul de consultanță. Acesta a spus că 2023 este un an cu extrem de multe programe de finanțare. Printre subiectele abordate în conferință s-au numărat detalii despre digitalizarea IMM-urilor, calendarul apelului de proiecte, valorile finanțărilor, eligibilitatea solicitantului, cheltuielile eligibile, criteriile de selecție, tipuri de investiții etc.

Redactor: Ce beneficii au cules întreprinzătorii în urma acestei conferințe?

Răzvan Gălățan: Eu sper că au plecat cu niște informații extrem de utile. După interesul arătat la final, cred că vor fi destul de mulți care vor aplica pe fonduri nerambursabile în urma acestei conferințe. Și, bineînțeles, beneficiile finale vor fi cu impact asupra afacerii lor atunci când vor beneficia de acești bani. Acum, practic, este doar un lucru introductiv; să afle, să știe ce programe sunt și, atunci când vor aplica, vor câștiga și vor beneficia de acești bani, se va vedea impactul efectiv asupra firmei lor.

Este important să participi la o astfel de conferință, ca antreprenor?

Răzvan Gălățan: Din punctul meu de vedere, da. Am văzut destul de multe povești de succes, cu antreprenori care ne-au cunoscut la o astfel de conferință și au ajuns să aibă două-trei-patru proiecte câștigate, implementate și, cumva, eu zic că merită să pierzi o oră-jumate-două din timpul tău să participi la o astfel de conferință.

Din experiența dvs., ei, după ce pleacă de aici, își folosesc informațiile?

Răzvan Gălățan: După ce pleacă de aici ne contactează. Noi le-am lăsat informații, cărți de vizită. Ne contactează, iar colegii mei merg la fimele lor, fac o evaluare gratuită și, după ce fac această evaluare gratuită, determinăm dacă au șanse pe un anumit apel sau nu.

Goodwill Consulting este parte a grupului internațional Goodwill. În România, firma de consultanță este înființată din 2008 și are sediul central la Cluj-Napoca, dar și acoperire mare la nivel național, întrucât are birouri regionale în Craiova, Miercurea Ciuc, Iași, Sibiu, Oradea, Odorheiu Secuiesc, București și Suceava. Zona din Argeș este acoperită de birourile din București și Craiova, mai apropiate. Firma oferă soluții personalizate în domeniul fondurilor nerambursabile și în dezvoltarea afacerilor, iar serviciile Grupului Goodwill sunt Goodwill Studio (servicii de proiectare), Goodwill Consulting (consultanță în fonduri nerambursabile), Goodwill Energy (sisteme fotovoltaice) și Goodroid (soluții tehnice de automatizare).

Citește și Casa Universitarilor, aproape o grămadă de moloz în urma „investiţiilor” ilegale

Citește și Cheltuieli sub obroc, transparenţă ioc… Câmpulungul cheltuieşte la grămadă banii pentru „Capitala Scrisului Românesc”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită