Web Analytics

Firma de lux Balenciaga, în centrul unui scandal de pedofilie

de | 3.12.2022 20:48 | Actualitate, Home

Firma de lux Balenciaga este în mijlocul unui scandal uriaș. Casa de modă a fost acuzată de pedofilie, pornografie infantilă și sexualizarea copiilor. Scandalul a pornit după ce renumita casă vestimentară Balenciaga a publicat o serie de fotografii în care apar copii de doar câțiva ani ținând în brate ursuleți de pluș îmbrăcați în costume folosite în practici sexuale de sadomasochism sau sclavie sexuală. Reacțiile adverse au apărut imediat, iar compania a retras fotografiile și a cerut scuze.

Citește și: Un cunoscut stomatolog, fost concurent la Chefi la Cuțite, a murit la  39 de ani

Între timp, fanii brandului vestimentar au interpretat campania drept o formă de pedofilie infantilă și au început să posteze pe rețelele de socializare în care distrug hainele și încălțămintea de mii de euro. După mai multe zile în care fanii brand-ului au acuzat compania de sexualizare a copiilor, brandul francez a reacționat și a prezentat scuze în mod public.

Citește și: O nouă escrocherie: “Poșta Română”. Cu un simplu click oamenii rămân fără bani pe card

În trecut, casa de modă a mai derulat campanii de marketing controversate. În urmă cu câteva luni a scos la vânzare o geantă care costă aproape 1.600 de euro şi care seamănă cu o sacoşă de rafie.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *