Web Analytics

Finanțele Argeș organizează întâlnire cu contribuabili la Curtea de Argeș

de | 13.11.2018 12:58 | Actualitate

Miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 12,00, în sala de şedinţe a Primăriei Curtea de Argeş, Str. Nevers, nr. 1, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o întâlnire cu contribuabilii din municipiul Curtea de Argeş şi localităţile învecinate, în cadrul căreia aceştia vor beneficia de răspunsuri la întrebările referitoare la sponsorizările acordate de către persoane juridice şi eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale.

La această întâlnire vor mai fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii noiembrie 2018, serviciile electronice oferite de ANAF, schemele de ajutor de stat, instituite conform H.G. 807/2014, noile reglementări privind casele de marcat, precum şi alte noutăţi legislative.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/ , selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii