Web Analytics

Finanțe Argeș: clarificări privind impozitul pe profit pentru 2017

de | 6.03.2018 08:53 | Actualitate

anaf pitMiercuri, 7 martie 2018, începând cu ora 12.00, în sala de şedinţe de la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeș din Piteşti, Bulevardul Republicii, nr. 118, contribuabilii pot beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la definitivarea impozitului pe profit aferent anul fiscal 2017 și depunerea formularului 101 pentru anul 2017.

La această întâlnire vor fi prezentate mecanismul privind plata defalcată a TVA, calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii martie 2018, serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual) şi va cuprinde o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri/ consultări pe marginea subiectelor abordate.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii