Final de practică pentru elevii școlilor militare

de | 22.10.2021 09:27 | Actualitate, Home

Astăzi, 22.10.2021, cei 27 de elevi ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi, aflați în practică în cadrul Jandarmeriei Argeș, finalizează această etapă de pregătire din desăvârșirea lor ca profesioniști jandarmi.

Timp de 11 săptămâni, sub îndrumarea tutorilor profesionali, aceștia au participat la toate genurile de misiuni, atât în domeniul pazei și protecției instituționale, cât și al ordinii publice, pe raza județului Argeș.

 

Citeste si: DGA Cluj: Luare de mită în formă continuată, abuz în serviciu și fals intelectual. Doi agenți de poliție reținuți

 

Alături de jandarmii argeșeni, tinerii elevi au încercat și au reușit să-și însușească deprinderile practice necesare îndeplinirii misiunilor, care vin ca o completare a noțiunilor teoretice dobândite în școala militară.

Odată cu încheierea acestei etape, elevii argeșeni se vor întoarce la școlile de proveniență, unde vor continua studiile, pentru ca mai apoi să revină în unitățile Jandarmeriei, ca subofițeri jandarmi.

Acest articol este despre: #final de practica,#scoli militare,elevi,pitesti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole