Final de an cu karaoke şi vedete, la Dacia Group Renault

de | 23.12.2010 18:43 | Actualitate

După ce a avut un an marcat de succese, grupul Dacia Renault a ţinut să încheie această perioadă calendaristică într-o atmosferă de bună dispoziţie şi relaxare, alături de jurnalişti, în cadrul unei cine festive de Crăciun, desfăşurată la localul Hi-Life din Capitală. La eveniment au participat, alături de conducerea grupului francez,  reprezentanţi ai presei centrale şi argeşene, dar şi vedete de televiziune, cum ar fi Roxana Ciuhulescu şi Lucian Mândruţă. Dacă tot a fost vorba despre o cină VIP, invitaţii au fost întâmpinaţi de sosiile celebrilor Michael Jackson, Fredy Mercury, Bono, Lady Gaga, Madonna şi Tina Turner, iar oficiile de prezentator le-a făcut colegul nostru de la TVR1, Liviu Stanciu. Într-un scurt discurs, Jerome Olive, directorul grupului Dacia Renault Romania şi gazda evenimentului, a punctat reuşitele grupului în anul 2010: inaugurarea Centrului de Piese de Schimb de la Oarja şi cea a Centrului de Testări de la Titu, dar şi faptul că, în anul 2010, uzina Dacia a reuşit să producă circa 300.000 de maşini, dintre care o bună parte sunt din gama Duster. „Dacă e să vorbim despre viitor, acesta vă va rezerva câteva surprize, pe care nu vi le voi dezvălui în seara aceasta, deoarece prefer să vorbesc despre ele în momentul în care vor deveni realitate. Nu doresc să fac estimări, dar vreau să vă spun că aşteptăm noul an încrezători. În acelaşi timp, suntem prudenţi şi modeşti. De ce? Pentru că orice succes nu rămâne un fapt în sine, ci se construieşte. Există totuşi o certitudine: aceea că de la începutul anului 2011 toate echipele Renault se vor mobiliza pentru fabricarea cât mai multor modele Duster”, a adăugat directorul francez. După care, Maria Radu şi trupa ei au dat tonul la dans, veselie şi distracţie.

Argeşenii, cei mai tari la karaoke

Programul serii a fost condimentat cu un inedit concurs karaoke, la care argeşenii s-au dovedit a fi cei mai talentaţi, pentru că şi-au adjudecat două premii: locul I şi locul III. Proba muzicală a constat în interpretarea unei strofe din piesa lui Frank Sinatra, „Let It Snow”, de altfel în acord cu fulgii care începuseră să cadă afară.

La taclale cu Lucian Mândruţă

Întâlnindu-l la evenimentul organizat de uzina de la Mioveni pe Lucian Mândruţă, argeşean şi un iubitor declarat al mărcii Dacia, am discutat despre biblioteca pe care a fondat-o în satul bunicilor săi, Bârla. Iniţiată ca o acţiune caritabilă, umanitară, biblioteca a fost un dar făcut de către vedeta postului Antena 1 către copiii din Bârla. Dovadă că nu doar cărţile ce au fost oferite copiilor, ci şi casa ce le găzduieşte au fost cumpărate de către Lucian Mândruţă, din banii proprii.
(Adriana Gândilă)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed