Web Analytics

Filmul bătăii pe care şi-au luat-o romii care au şicanat în trafic un motociclist, poliţist

de | 13.08.2017 12:37 | Actualitate

politist sursa ta
 

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. S-au convins sâmbătă trei romi care au vrut să bată un motociclist  după ce l-au şicanat în trafic pe drumul Curtea de Argeş – Piteşti. Au  avut însă parte de o surpriză de proporţii. Motociclistul era luptător K1 şi poliţist, pe deasupra. I-a bătut pe doi dintre romi, în timp ce al treilea a fugit mâncând pământul.

 
 
 

Romii se aflau într-un autoturism BMW şi l-au şicanat pe motociclist o bună bucată de drum fără să ştie că acesta este poliţist de la Secţia Rurală Albeştii de Argeş. Este vorba despre George Fir, unul dintre cei mai apreciaţi oameni ai legii din Argeş. A lucrat ani de zile în Trupele Speciale, a fost luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoţit în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori.
 
În comuna Bascov, lângă Piteşti, romii l-au blocat, i-au pus maşina în faţă, iar poliţistul a căzut cu motocicleta, moment în care şi-a rupt un deget. Cei trei bărbaţi au coborât din maşină cu bâte pentru a-l lua la bătaie pe George Fir, însă doi dintre ei au fost bătuţi măr, iar al treilea a fugit, fiind prins în cele din urmă. Toţi agresorii au ajuns ulterior la spital. Foto: Sursa ta

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii