Web Analytics

Filme în premieră, la Cinematograful „București”

de | 8.02.2023 10:45 | Actualitate, Cultură, Home

Sâmbătă, 11 februarie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Bestiile”. 

Regia îi aparține lui Rodrigo Sorogoyen, în rolurile principale fiind Denis Ménochet, Marina Foïs, Luis Zahera și Diego Anido.

Vincent și Olga sunt doi francezi stabiliţi cu mult timp în urmă într-un sat din provincia spaniolă Galicia. Aici cuplul duce o viață liniștită, își vede de grădina de legume și reabilitează case abandonate, deși convieţuirea cu localnicii nu este atât de paşnică pe cât şi-ar fi dorit. Refuzul lor de a participa la implementarea unei ferme de turbine eoliene va înrăutăţi curând lucrurile.

Citește și: Cât costă asigurarea locuinței în caz de cutremur. Doar o gospodărie din cinci are încheiată o astfel de poliță

Filmul a avut premiera în România, în data de 10.02.2023.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. 

Duminică, 12 februarie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Metronom”. 

Regia îi aparține lui Alexandru Belc, în  rolurile principale fiind Șerban Lazarovici și Mara Bugarin.

În timp ce Țiriac și Năstase joacă Finala Cupei Davis împotriva Americii în 1972, doi liceeni se iubesc și scriu scrisori la emisunea METRONOM de la Europa Liberă. Când el primește aprobarea să plece definitiv din țară, împreună cu familia, ei știu că trebuie să se despartă, dar nu se așteptau ca ultimele zile împreună să devină hotărâtoare pentru întreaga lor viață.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole