Web Analytics

Filarmonica Pitești va avea iluminat cu led

de | 22.09.2022 12:13 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

Filarmonica Pitești face un prim pas pentru reducerea facturilor din perioada următoare. Lămpile de iluminat cu led au ajuns în instituție și, în perioada următoare, acestea vor înlocui actualul sistem de iluminat, unul vechi, dar și costisitor.

Iluminatul cu led va ajuta la reducerea facturile la energie electrică cu un procent cuprins între 30 și 60%, în funcție de modul de utilizare al acestuia, transmite conducerea Filarmonicii.

“Este un prim pas. Dorința mea și a colegilor este să continuăm cu panourile fotovoltaice, pentru a reduce și din costurile la energia termică. Trebuie să fim permanent cu un pas în față, pentru a face cu adevărat lucruri importante. Mă bucur că, de la zi la zi, arătăm tot mai bine din toate punctele de vedere: artistic, organizatoric, dar și managerial. Mă bucur că în cadrul celor două consilii: artistic și de administrație ne unim forțele, ideile, iar astfel dezvoltăm lucruri frumoase.Achizițiile din perioada următoare se vor face din banii alocați din partea Ministerul Dezvoltării”, a punctat Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *