Web Analytics
scris joi, 23.05.2024

Filarmonica Piteşti, 17 ani! Concert aniversar cu soprana Felicia Filip

Filarmonica Pitești organizează joi, 23 mai, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, un spectacol vocal-simfonic extraordinar aniversar, prilejuit de împlinirea a 17 ani de la primul concert. Alături de dirijorul Tiberiu-Dragoș Oprea revin soprana Felicia Filip și tenorul Răzvan Săraru.

Filarmonica Piteşti, 17 ani! Concert aniversar cu soprana Felicia Filip

Cetățean de Onoare al Piteștiului, soprana Felicia Filip a început studiile muzicale, ca violonistă, la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Piteşti, orientându-se ulterior către canto, la clasa profesoarei Cornelia Voica (Şcoala Populară de Arte Piteşti). Absolventă a Conservatorului din Bucureşti, Felicia Filip are o carieră naţională şi internaţională de succes, iar în prezent este director general al Operei Comice pentru Copii din București.

Licenţiat al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, tenorul Răzvan Săraru a susţinut numeroase spectacole şi concerte pe scenele din România, Germania, Japonia, Elveţia, Polonia, Austria. A mai concertat la Filarmonica Pitești în stagiunile trecute.
Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 50 de lei sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.
M.S.

Citește și „Nicolae Grant, pictorul Goleștilor”, o expoziție de suflet pentru argeșeni, vernisată la Muzeul de Artă Craiova

Citește și Din Jugur „Urcă oile la munte”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...