Web Analytics

Fiica solistei Cristina Turcu Preda, Julianne P, pe scena Fireball Festival

de | 3.10.2021 10:44 | Actualitate

 Fata cunoscutei cântărețe piteștence  de muzică populară Cristina Turcu Preda, Iuliana, a evoluat, sub numele de scenă Julianne P., la prima ediție a Festivalului Fireball organizată la Pitești în acest week-end, fiind foarte apreciată de publicul spectator.

Citește și  Fireball Festival, pentru prima dată la Pitești. Artiști cunoscuți vor cânta în Parc Lunca Argeșului

Frumoasă și talentată ca mama ei, Iuliana cântă și ea, dar face muzică dance. Mai este implicată în proiecte de radio și televiziune, fiind  prezentatoarea emisiunii „Art Fashion”, de la Art FM.  Fiica interpretei de muzică populară Cristina Turcu Preda a lansat două piese „Solos” și „Cea Mai Scumpă Piatră” (feat. Jon Brian).

În Parcul Lunca Argeșului, a avut loc, în data de 2 octombrie, prima ediție a Festivalului Fireball organizată la Pitești de Hermes Total Events și Primăria Pitești. Pe scenă au fost invitați artiști de top  din industria muzicală electronică, Hip-Hop, Pop, Reggaeton: precum  Grasu XXL, MIRA, Mario Fresh, Vali Barbulescu, LUZ, Jimmy Dub, Dave Andres, Julianne P, Alex Khaled și DJ LUCKY WINNER al Fireball Competition 2021.

 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii