Web Analytics
scris marți, 07.11.2023

Fiica Elenei Lasconi vrea să intre în politică

Șomeră și fără studii, fiica Elenei Lasconi a anunţat, printr-o nouă postare pe Instagram, că vrea să intre în politică, la scurt timp după postarea prin care şi-a scos mama din cursa pentru alegerile europarlamentare din 2024. Tânăra de 31 de ani care este o susținătoare înfocată a minorităților sexuale transmite că este momentul ei „să urle pentru o lume mai bună”. Aceasta a spus că nu-și mai susține mama pentru că este homofobă. „Este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop. Nu am diplomă. Vreau să văd progres. Nu mai pot să tac. Este momentul meu să urlu pentru o lume mai bună”, a scris tânăra pe o rețea socială.

Fiica Elenei Lasconi vrea să intre în politică

Citește și: Fiica Elenei Lasconi, despre relația cu mama ei: „Nu m-a crescut. Nu a făcut-o. M-a abandonat”


Oana Lasconi a fost crescută de către bunici și s-a stabilit în Franța, după ce a obținut un job în industria jocurilor video. Mai mult, a început trei facultăți, dar nu a terminat nici măcar una până la 31 de ani: Facultatea de Științe Politice, Facultatea de Drept și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în limba rusă.
Șomera în vârstă de 31 de ani spune că este socialistă, progresistă, anticapitalistă și o susținătoare a comunității LGBTQ. Oana Lasconi și-a acuzat mama de impostură și spune că a abandonat-o de mică.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită