Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

Fetiță de 8 ani găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Autoritățile cred că a fost ucisă

Sfârşit tragic pentru o fetiţă de opt ani din Botoşani. Copila, care a plecat de acasă vineri ca să meargă la o rudă, a fost găsită moartă în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului. Se crede că micuţa a fost ucisă, iar poliţiştii caută acum suspectul.

Fetiță de 8 ani găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Autoritățile cred că a fost ucisă

”Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Botoşani.

Citește și: Un polițist din Londra a fost concediat după ce și-a numit colega „româncă proastă”

Sursa citată a precizat că au sosit în sprijin jandarmii din Suceava şi lucrători de la Biroul de Operaţiuni Speciale Suceava. ”Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani”, a mai transmis Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Chică Roşa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă, vineri, în jurul orei 20:00, pentru a se deplasa la o rudă din apropiere, dar nu a mai revenit. Căutările au fost demarate imediat. În acest caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani face cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită