Web Analytics

Festivitate de încheiere a unui proiect Erasmus +, organizată la Școala Gimnazială „Marin Preda”

de | 31.05.2018 08:29 | Actualitate

DSCN7055
Ieri, 30 mai a avut loc festivitatea de încheiere a Proiectului de educație nonformală Erasmus + „Școala Competențelor”, organizată la Școala Gimnazială „Marin Preda” din Pitești. Invitații au fost primiți încă de la ora 11:00, iar de la ora 12:00, proiectul „Școala Competențelor” a fost prezentat cu amănunte. 
Pe lângă intervențiile invitaților, organizatorii au lansat și volumul „Școala Competențelor. Ghid de bune practici”, în care au fost adunate și prezentate toate experiențele celor care au participat la proiect.
 
Acest proiect a vizat dezvoltarea performanţelor şcolare ale elevilor pentru olimpiade si concursuri;  perfecţionarea profesională pentru cadre didactice în anii 2016-2018; creşterea rezultatelor şcolare ale elevilor în anul şcolar 2016/2017; 2017/2018; dobândirea  competenţelor cheie, transversale pentru toţi elevii şcolii la finalul clasei a VIII-a, dar și descoperirea abilităților și deprinderilor fiecărui copil al școlii pentru alegerea corectă a liceului sau școlii pe care o va urma.
Pentru a îndeplini aceste obiective, cadrele didactice au participat la cursuri de formare europeană, pe teme adecvate scopului proiectului și au diseminat rezultatele stagiului de formare. 
 
Festivitatea s-a încheiat printr-un program artistic susținut de corul școlii „Cântăreții veseli”, dirijați de dna. profesor Mădălina Barbu.
Printre invitați s-au numărat prof. doctor Jianu Eugenia- inspector școlar general adjunct, ISJ Argeș și Laurențiu Zidaru, viceprimar Primăria Pitești.
DSCN7067
 
DSCN7015

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii