Festivalurile de rock din Argeş sunt restartate în acest an

de | 1.07.2021 13:14 | Actualitate, Cultura, Home

Anul trecut a fost o ediție atipică de ”Posada Rock”. Inițial anulată, a fost organizată în septembrie 2020 la o terasă din Capitală, departe de tipicul oferit de atmosfera și fanii de pe stadionul din Câmpulung. Dar în acest an festivalul-concurs se întoarce în Muscel, în perioada obișnuită de început de septembrie, între 3 și 5 ale lunii.

Se cunosc deja două capete de afiș care vor concerta la Câmpulung, trupele Dark Tranquillity, din Suedia, și grecii de la Rotting Christ. Vor lipsi americanii de la Skid Row, cei care erau anunțați ca atracție a festivalului din 2020, iar asta pentru că formațiile de peste Ocean nu pot concerta în Europa din cauza contextului epidemiologic.
Festivalul-concurs de muzică ”Posada Rock” aniversează în această toamnă 35 de ani de la prima ediție.
Și “Stonebird Festival” de la Corbii de Piatră revine în acest an în formatul obișnuit, în perioada 13-15 august. Printre atracțiile care vor urca pe scenă se vor afla Altar, C.A.S.H., Bucovina și Hollywood Rose.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și La Posada Rock 2018 au venit… americanii

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Se reduce prețul la energie și la gaze
Se reduce prețul la energie și la gaze

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va lua o serie de măsuri pentru facturi prin OUG. El a declarat că la consumatori se va percepe un preț de 0,68 bani/kw oră la factura de curent electric. "Am reuşit să ajungem la un acord astfel încât la energie plafonul...

Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești
Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești

Filarmonica Piteşti organizează joi, 20 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala ”Simfonia” a Centrului Multifuncţional, un nou concert simfonic. La pupitrul dirijoral se va afla, în premieră, dirijorul argentinian Ramiro Arista. În program: Arturo Márquez – ”Danzón No. 2”,...