Festivalul Naţional de Muzică Folk Trivale Fest, ediţia a IV-a, pe 20 octombrie

de | 11.10.2018 13:00 | Cultura

Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local organizează, prin Centrul Cultural Pitești, a IV-a ediție a Festivalului Național de Muzică Folk Trivale Fest, sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 18,00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești. Evenimentul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare, susținute de Florin Chilian, Emeric Imre, Tiberiu Hărăguș și Grupul Folk P620. Înscrierile pentru concurs au început, iar preselecția va avea loc sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 10,00, la Centrul Cultural Pitești, în Sala Ars Nova, din imobilul Casa Cărții, situat în municipiul Pitești, strada Craiovei nr. 2, bloc G1. Concursul, jurizat de specialiști în domeniu și prezidat de cantautorul Florin Chilian, va avea loc pe două categorii de vârste: sub 18 ani și peste 18 ani, iar concurenții se pot înscrie individual sau în grupuri formate din maximum 5 persoane.
Probele de concurs sunt: pentru categoria sub 18 ani două piese din repertoriul artiștilor consacrați sau din compoziții proprii, pentru categoria peste 18 ani, două piese numai din compoziții proprii.
Festivalul-concurs și gala laureaților se vor desfășura în sala de concerte a Filarmonicii Pitești, cu sediul în municipiul Pitești, strada Calea București nr. 2, sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 18,00. Concurenții vor trimite fișa de înscriere la adresa: Centrul Cultural Pitești, municipiul Piteşti, str. Craiovei nr. 2 – cod 110013, bl. G1, judeţul Argeş sau la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com, telefon 0248/219976, până pe data de 19 octombrie.
Fișa de înscriere poate fi ridicată de la secretariatul instituției sau poate fi descărcată de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro), fiind atașată la Regulamentul Festivalului. Intrarea la festival este liberă, în limita locurilor disponibile.
M.S.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan
Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan

În ziua de 21 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Din cercetări a rezultat că la data de 07 august 2021, un bărbat de 52...

Angajaţii ambasadei SUA la Kiev părăsesc Ucraina
Angajaţii ambasadei SUA la Kiev părăsesc Ucraina

Departamentul de Stat a decis ca familiile angajaţilor ambasadei SUA la Kiev să părăsească Ucraina începând de luni, informează news.ro. Săptămâna viitoare, este de aşteptat ca Departamentul de Stat să îi încurajeze pe americani să înceapă să părăsească Ucraina cu...