Web Analytics
scris marți, 24.08.2021

”Festivalul Național de Teatru Ludicus”, la cea de-a XVII-a ediție

Iubitorii de teatru sunt așteptați, în perioada 15-17 octombrie, la ”Festivalul Național de Teatru Ludicus”. Evenimentul devenit deja tradiţie şi ajuns anul acesta la ediţia a XVII-a este organizat de Centrul Cultural Mioveni, Consiliul Local și Primăria oraşului Mioveni.

”Festivalul Național de Teatru Ludicus”, la cea de-a XVII-a ediție

Spectacolele din cadrul festivalului se vor juca pe scena Centrului Cultural Mioveni, participanţii fiind împărţiţi pe două categorii de vârstă, respectiv gimnaziu (10-14 ani) şi liceu (14-18 ani). În competiţia din acest an, în urma preselecției vor fi acceptate un număr de 6 trupe, pentru care juriul va acorda nu mai puțin de 18 premii la diverse categorii.

 

Citește și Echipa de handbal feminin CS Dacia Mioveni 2012 a pierdut meciul din optimile Cupei României

 

Conform calendarului ”Festivalului Național de Teatru Ludicus”, înscrieri se pot face doar în perioada 23 august-4 septembrie 2021, urmând ca înregistrările video transmise de tinerii artiști să treacă prin procesul de preselecție, care se va finaliza până pe 12 septembrie, data la care vor fi anunțate trupele selectate să participe la festivalul de la Mioveni.

Trupele interesate se pot înscrie accesând:

https://docs.google.com/…/1h6YZOVu5F6iAN7ntHxM8f…/edit

Informații detaliate privind condițiile de participare, organizare și jurizare pot fi solicitate la adresa de mail centrulculturalmioveni@yahoo.com sau la numărul de telefon 0348 445 856.

Distribuie!

0 Comentarii