Echipa de handbal feminin CS Dacia Mioveni 2012 a pierdut meciul din optimile Cupei României

de | 24.08.2021 15:49 | Actualitate, Home, Sport

Echipa de handbal feminin CS Dacia Mioveni 2012 a pierdut meciul de astăzi cu SCM Gloria Buzău din optimile Cupei României Fan Courier la Handbal Feminin, scor 24-30 (10-15).

Echipa din Mioveni s-a confruntat cu probleme medicale și nu toate jucătoarele au putut face deplasarea la Bistrița. Clubul argeșean felicită echipa buzoiană pentru victorie și promite o replică mai puternică la întâlnirile din campionat!

 

Citește și Lucrări de reabilitare a scuarurilor în Pitești

 

”Ne concentrăm pe jocurile din Liga Florilor care vor începe în data de 4 septembrie, când vom întâlni în deplasare CSM Slatina. Avem un obiectiv clar, locurile 10-8, și vrem să îl îndeplinim!”, a fost mesajul transmis de oficialii clubului argeșean.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed