Web Analytics
scris joi, 05.03.2020

Festivalul-concurs naţional al cântecului popular românesc ”Tita Bărbulescu” a ajuns la ediţia a VI-a

În perioada 5-6 martie, începînd cu ora 18.00, la Topoloveni va avea loc festivalul-concurs național al cântecului popular românesc “Tita Bărbulescu”, ediția a VI-a, manifestare care își propune valorificarea tezaurului folcloric din România, afirmarea și promovarea valorilor autentice, introducerea în circuitul național de noi talente, cât și prezentarea celor mai frumoase costume din diferite zone etnofolclorice ale țării.
Manifestarea este organizată de către Primăria și Consiliul Local Topoloveni, Casa de Cultură “Pr. Ion Ionescu“ Topoloveni, în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Argeș.
Festivalul cuprinde un concurs de interpretare, festivitate de premiere și recitaluri extraordinare, susținute de consacrați ai genului precum: Ștefania Rareș, Ion Ghițulescu, Mariana Cimpoiașu, Ilie Dură, George Rotaru, Daniela Cernea, Veronica Dinu, Diana Călinescu, Valentin Grigorescu, George Nedelea, grupurile vocale “Doruri Muscelene” și “Haiducii Vlădicii” și mulți alți soliști.
Acompaniamentul este asigurat de către Orchestra de Muzică Populară “Doina Argeșului”, dirijor Virgil Iordache. Președintele juriului va fi Elise Stan.
Intrarea este liberă.

Festivalul-concurs naţional al cântecului popular românesc ”Tita Bărbulescu” a ajuns la ediţia a VI-a

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...