Web Analytics

Festival internaţional iniţiat la Câmpulung şi mutat la Curtea de Argeş

de | 26.08.2021 12:51 | Cultură, Actualitate

În această săptămână, de miercuri până sâmbătă, municipiul Curtea de Argeș va fi punct de atracție internațional, în condițiile în care va găzdui ediția a noua a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară ”Stars of song”. Este o manifestare care a aparținut Câmpulungului, inițiată fiind de directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sergiu Cicu, dar care a plecat în pribegie din cauza lipsei de aderență la eveniment a administrației locale.

Citește și “Adele” de Mioveni: “Nu mă văd făcând altceva în afară de muzică”

Vor urca 58 de concurenți pe scena Centrului de Cultură și Arte ”George Topârceanu”, aceștia provenind din Italia, Franța, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova și România, iar premianții vor fi aleși de un juriu internațional.
Nici Festivalul de Romanțe și Poezie al Câmpulungului, ajuns la a XIV-a ediție, nu va beneficia în acest an de cofinanțarea Primăriei, în condițiile în care administrația locală a primit două milioane de lei de la Guvern pentru a avea fondurile necesare aniversării a 500 de ani de scris românesc. Vor lipsi din peisajul anost al Bulevardului ”Pardon” și participanții la Tabăra de Matematică ținută an de an în municipiul muscelean.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Piteşteanca Otilia Rădulescu Ipek, soprana Operei din Istanbul

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole