Web Analytics

Festival de Muscel, transmis de televiziunea naţională

de | 12.08.2021 13:20 | Cultură, Actualitate, Politica si Administratie

Dacă spectacolele de Zilele Municipiului au fost amânate la o dată încă necunoscută, Primăria Câmpulung anunță acum o nouă manifestare artistică spre marcarea celor 500 de ani de la ”Scrisoarea lui Neacșu”. Este vorba despre Festivalul-concurs de muzică populară ”Sus la Munte, la Muscel”, unul dintre puținele evenimente menținute active la Câmpulung odată cu schimbarea conducerii administrației locale.

Și va fi mare spectacol, după cum se anunță, cu participanți din țară, Moldova și Ucraina, dar și cu recitaluri ale unor interpreți precum Doinița și Ionuț Dolănescu (foto), Grigore Leșe, Olguța Berbec. Festivalul va fi prezentat de către Iuliana Tudor și va fi transmis de TVR, în condițiile în care asistența la spectacole va fi una redusă, din cauza măsurilor de prevenire anti-Covid.
Tot în cadrul evenimentului ”Câmpulung – Capitala Scrisului Românesc”, la finalul acestei luni se va desfășura un simpozion despre ”500 de ani de scris românesc”.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Muscelean câştigător al Festivalului Sculptorilor cu Drujba

Citește și Bodyguard la concertul de Zilele Câmpulungului. Solista Sandra N a fost păzită de viitorul soţ, SPP-ist de meserie

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii