Web Analytics

Fenomenul PAM: echipa lui Mircea Andrei pentru Argeş şi Muscel

de | 28.04.2016 10:21 | Politica si Administratie

Mircea Andrei și-a definitivat echipa cu care va da bătălia finală la alegerile locale. O echipă echilibrată, cu oameni nu doar cu notorietate în județ, ci și cu o identitate profesională deasupra oricărui dubiu. Astfel, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel a depus în acest weekend, chiar de ziua de Sfântul Gheorghe, dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean Argeș și Consiliul Local Piteși. La Biroul Electoral Județean, Mircea Andrei a fost însoțit de către Mihail Tudor – președintele PAM Pitești, Dan Drăguțoiu – secretarul general al partidului, precum și o parte din echipa de consilieri județeni și locali.

Figuri marcante pe lista PAM pentru Consiliul Județean

Dintre figurile marcante care s-au alăturat echipei lui Mircea Andrei îi reamintim pe primarul de la Curtea de Argeș – Nicolae Diaconu, fostul ministru al Tineretului și Sportului – Georgiu Gingăraş, directoarea Centrului Cultural Mioveni – Argentina Culcuș, fostul copreşedinte al PNL Pitești – Mihail Tudor, singurul consilier județean premiat pentru activitatea sa la Bruxelles – Leonard Soare (un veritabil ministru de externe al Argeșului, dovadă cele peste 50 de înfrățiri și parteneriate realizate până acum între localități argeșene și unele similare din spațiul UE), fostul subprefect – Ovidiu Marinescu, fostul senator – medicul Gabriel Popa și multi, mulți alții.
La ieșirea de la BEJ, președintele Mircea Andrei a declarat că este încântat că a reușit să termine cu această perioadă marcată de mult disconfort generat de completarea a mii de hârtii, după cum cere legislația în vigoare.
„Sunt bucuros că am terminat cu dosarele de candidatură și că le-am depus. Nu a fost o muncă ușoară și nici prea plăcută. Acum putem să spunem că am intrat în linie dreaptă în bătălia noastră pentru Argeș și Muscel”, a declarat Mircea Andrei, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel.
„Plecăm la drum cu o echipă în care se regăsesc oameni cu experiență administrativă și politică, dar și mulți care nu au mai fost implicați politic. Pe listă se regăsesc tineri, femei, pensionari, specialiști în diverse domenii. Sunt convins că această echipă pentru Consiliul Local Pitești, împreună cu domnul Mircea Andrei, pentru Primăria Pitești, va câștiga încrederea piteștenilor”, a declarat și Mihail Tudor, președintele PAM  Piteşti.

Fenomenul PAM-o mișcare cu amprentă regională pentru redescoperirea demnității Argeșului și Muscelului

Vă reamintim că Partidul pentru Argeș și Muscel este primul partid regional înființat în România, un partid care reprezintă exclusiv interesele unui județ și care a reușit într-un timp extrem de scurt să se dezvolte în majoritatea localităților din județ cu filiale și reprezentanți. Datorită dinamicii cu care a impulsionat Mircea Andrei viața politică din județ, se poate vorbi în acest moment chiar de „Fenomenul PAM”, o mișcare cu amprentă regională ce militează nu doar pentru dezvoltarea județului, ci și pentru renașterea demnității argeșenilor și muscelenilor în relația lor tot mai inegală, în ultimii ani, cu puterea de la București.
Cristina Simion

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii