Web Analytics

Femeia înjunghiată în gât de un bolnav psihic a murit

de | 25.08.2017 09:34 | Actualitate

femeie injunghiata mioveni

 

 

 

 

 

UPDATE:

UPDATE ora 14.10/  Femeia înjunghiată în urmă cu câteva ore la Mioveni, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Georgeta Dorobanţu avea  69 de ani.

 

O femeie a fost înjunghiată în gât, vineri la prânz, în zona unei cofetării din localitatea argeşeană Mioveni, a informat ISU. Primele date arată că atacatorul este un bărbat de 37 de ani, bolnav psihic, care în urmă cu doi ani a mai atacat o tânără pe stradă, pe care a înjunghiat-o. Femeia, care a suferit o hemoragie masivă şi este în stare foarte gravă, este transportată la spital. (Foto sus Sursa Ta).
Bărbatul care a înjunghiat-o, Alin Minciunescu (37 de ani), cunoscut cu afecţiuni psihice se află acum în arestul Poliției Argeș.
În urmă cu doi ani bărbatul a atacat tot pe stradă o tânără pe care, de asemenea, a înjunghiat-o. La vremea respectivă, bărbatul nu a fost condamnat pentru fapta sa, el fiind bolnav psihic. La acel moment, instanţa a dispus tratament medicamentos pentru bărbat, iar din punct de vedere legal el se află în grija mamei sale.
Surse judiciare ne-au declarat că acum două luni Alin Minciunescu a avut o criză şi a fost internat la un spital din Vedea.

„Bărbatul a fost prins şi reţinut”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt al IJP Argeş.injunghiere

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii