Femeie înjunghiată în spate de soț

de | 13.03.2021 16:36 | Actualitate

În urma unui conflict spontan început în această dupa-amiază într-o familie din Câmpulung, o femeie a fost înjunchiată de în spate de soțul său. Potrvit IPJ Argeș, polițiștii au fost sesizați cu privire la conflictul apărut în familie, în urma căruia femeia în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost înjunghiată. Aceasta a fost preluată în stare conștientă de către un echipaj medical. Soțul femeii se află în custodia polițiștilor.

Din ultimele date, s-a confirmat că femeia a fost găsită cu trei urme de înjunghiere. Inițial aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung, fiind transferată mai apoi la Pitești din cauza unei răni care pare a fi mai gravă. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor, dar în momentul de față acesta nu si-a recunoscut fapta. Polițiștii continuă cercetările, urmând să dispună mai apoi primele măsuri.

CITEȘTE ȘI Bărbat reținut după ce și-a lovit fiica de 21 de ani

 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed