Femeie găsită moartă într-un apartament din Pitești

de | 18.04.2022 20:36 | Actualitate, Home

Pompierii argeșeni au fost solicitați să deblocheze ușa unui apartament din municipiul Pitești, Calea București, blocul 1, pentru că se bănuia că în interior este posibil să se afle o persoană care ar avea nevoie de ajutor.

Citește și Accident cu două tiruri, în Argeș
“S-a pătruns în apartament prin forțarea ușii de la intrare. În interior s-a găsit o persoană de sex feminin, cu vârstă de 80 de ani, decedată”, a transmis ISU Argeș.

Au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Foto descriptiv

Acest articol este despre: Apartament pitesti,femeie moarta

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed