Web Analytics

Femeie de 50 ani conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice

de | 5.06.2018 09:43 | Actualitate

beata volanÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 100 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 27.070 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 5 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 50 de ani din București, care conducea un autoturism pe DN 65, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Oraşului Ştefăneşti au depistat o femeie de 50 ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe raza orașului Ștefănești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Persoanei în cauză i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii