Web Analytics

Feli, Smiley și Randy vor concerta de Zilele Piteștiului

de | 15.05.2018 15:59 | Actualitate

zilele pitestiuluiPentru a marca cum trebuie cea de-a XXVI-a ediție a Zilelor Municipiului Pitești, Primăria Pitești a pregătit un program foarte dens și atractiv. În acest an, sărbătoarea se va întinde pe aproape două săptămâni, între 12 și 24 mai. Vă prezentăm în continuare cele mai importante evenimente din cadrul Zilelor Piteștiului.
Joi, 17 mai, de la ora 13, va avea loc deschiderea „Street Food Festival” – Pitești 2018, organizat în colaborare cu „Noaevent”, deschis în perioada 17 – 21 mai 2018, Piața Primăriei și zona centrală, pietonală. În aceeași zi, de la ora 19, la Centrul Multifuncțional Pitești va avea loc un concert vocal simfonic, în recital fiind soprana So Iung (Coreea de Sud). De la ora 20, în cadrul Street Food Festival, în Piața Primăriei va fi un recital „Les Elephantes Bizares”.
Vineri, 18 mai, de la ora 13, la Centrul Cultural Pitești va fi festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului Național de Poezie de Dragoste ”Leoaică tânără, iubirea…”, ediția a XVIII-a. De la ora 20, în cadrul „Street Food Festival” va avea loc un recital susținut de formația „Șuie Paparude” în Piața Primăriei Pitești.
Duminică, 20 mai, de la ora 11, va fi inaugurarea Cinematografului „București”, modernizat și reabilitat de Primăria Municipiului Pitești. Cu acest prilej va fi proiecția filmului artistic „De ce eu ?”, regizor Tudor Giurgiu.
Tot duminică, dar de la ora 20, în Piața Primăriei Pitești va fi un spectacol extraordinar dedicat Zilelor Municipiului Pitești. Vor susține recitaluri trei dintre cei mai apreciați artiști ai momentului: Randy, Feli şi Smiley. După concert, de la ora 22.30, va fi un spectacol de sunet și lumini al fântânii muzicale din Piaţa Primăriei.
Luni, 21 mai, de la ora 9, la Primăria Pitești va avea loc festivitatea de premiere a cuplurilor care au împlinit 50/60 de ani de căsătorie neîntreruptă.
Marți, 22 mai, de la ora 10, va fi inaugurat Centrul de Pregătire pentru Copii și Juniori (fotbal) „Leonte Ianovschi”, Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin”, iar de la ora 16 va fi inaugurat Parcul de agrement „Făget” din cartierul Trivale.
Joi, 24 mai, de la ora 19, la Centrul Multifuncțional Pitești va avea loc concertul simfonic aniversar „100% românesc” , prilejuit de împlinirea a 11 ani de la înființarea Filarmonicii Pitești,

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii