Web Analytics
scris vineri, 30.08.2024

FCSB, în grupele Ligii Europa după un gol marcat în minutul 90+3

FCSB s-a calificat dramatic în faza principală a Europa League la fotbal, după ce a învins formaţia austriacă LASK Linz cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în manşa secundă a play-off-ului.  Darius Olaru (26 de ani), căpitanul roș-albaștrilor, a marcat singurul gol al partidei, în minutul 90+3.

FCSB, în grupele Ligii Europa după un gol marcat în minutul 90+3

Citește și: CFR Cluj, eliminată de FC Pafos din Conference League
La scurt timp de la finalul meciului disputat pe stadionul Ghencea din Capitală, la care au asistat 21.523 de spectatori, campioana României a transmis un mesaj de șase cuvinte pe rețelele sociale.

UEFA Europa League, we are back”, sunt cele șase cuvinte scrise de FCSB pe Instagram, în traducere ”UEFA Europa League, am revenit”, în descrierea unei fotografii prin care este anunțată calificarea în faza ligii Conference League, potrivit digisport.ro.

FCSB a participat ultima dată în Europa League în sezonul 2017/2018, când s-a oprit în șaisprezecimile competiției învinsă de Lazio. Meciul tur s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 1-0, dar italienii s-au impus în returul de pe teren propriu cu 5-1.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...