Web Analytics
scris sâmbătă, 27.04.2024

FCSB este noua campioană a României la fotbal, după 9 ani

FCSB este noua campioană a României la fotbal după victoria cu 2-1 de sâmbătă seara în fața Farului Constanța. Deși mai sunt trei etape de Superligă, FCSB este matematic campioană.

FCSB este noua campioană a României la fotbal, după 9 ani

Citește și: Aur, argint și bronz  pentru România la Europenele de canotaj

FCSB mai avea nevoie de un punct pentru a câștiga titlul de campioană a României, dar a reușit victoria în duelul cu Farul Constanța, 2-1. Primul gol al ”roș-albaștrilor” a fost marcat de David Miculescu în minutul 26, după o pasă primită de la Darius Olaru. După deschiderea scorului, cei de la FCSB au făcut hora bucuriei și au dansat aproape un minut pe teren, spre bucuria fanilor. În minutul 79, Farul Constanța a reușit egalarea prin brazilianul Rivaldinho, cu o lovitură de cap, dar după numai patru minute FCSB a trecut din nou în avantaj pe tabelă prin golul marcat de Alexandru Băluță.

Citește și: Alex Creț, bronz la Europenele de judo seniori

30.000 de fani au fost prezenți pe Arena Națională la meciul care a făcut-o pe FCSB campioană cu trei etape înainte de finalul play-off-ului. Iar după ultimul fluier al arbitrului, aceștia au declanșat fiesta. Suporterii au cântat și au strigat ”Campionii, Campionii” împreună cu jucătorii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *