Web Analytics

FC Botoșani-FC Argeș 0-1. Băieții lui Mihăiță Ianovschi dau lovitura pe final de partidă

de | 14.01.2021 19:59 | Actualitate, Sport

 

FC Argeș s-a impus în fața lui FC Botoșani, 1-0, în etapa 16 a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Sylvain Deslandes, în prelungirile meciului. În urma victoriei de astăzi, FC Argeș rămâne, în continuare, pe ultimul loc din Liga 1, cu 14 puncte obținute. De cealaltă parte, FC Botoșani se situează pe locul 10 din Liga 1, cu 18 puncte.

Argeșul a avut primele ocazii ale meciului, dar Cristi Dumitru și apoi Drăghici nu au reușit să marcheze. Al Mawas a irosit o șansă mare, când șutul său din întoarcere a fost respins de Greab, iar în ultimul minut al primei reprize, Tîrcoveanu nu a nimerit poarta.

În debutul părții secunde, același Al Mawas a mai ratat o șansă mare din câțiva metri, iar câteva minute mai târziu Onganda nu a nimerit poarta de la distanță. Moldovenii au mai avut o șansă mare prin Chindriș, care s-a trezit cu mingea la picior, în careu, dar a tras peste.

 

Citește și Cine este Cristian Dumitru, noul atacant de la FC Argeş

 

Mihai Roman și-a încercat și el șansa, însă nu a reușit să schimbe tabela. Pe final piteștenii au fost periculoși doar din faze fixe, la lovitura liberă a lui Năstăsie. Apoi echipa antrenată de Marius Croitoru a avut posibilitatea de a înscrie la foarfeca lui Mihai Roman, însă piteștenii au scăpat.

Când nimic părea că nu se mai putea întâmpla, Argeșul a dat lovitura în prelungiri. Lovitura liberă a lui Mușat a fost respinsă greșit de Hankic, iar Deslandes a împins mingea în poartă.

Botoșani – FC Argeș s-a terminat 0-1, iar piteștenii au obținut o victorie vitală, chiar dacă rămân pe ultimul loc, în timp ce botoșănenii au suferit primul eșec după 5 etape.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii