Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

FC Argeș vs CSO Voluntari, în finala mică la baschet. „Haideți acasă cu medaliile!”

U BT Cluj-Napoca și CSM Oradea își vor disputa, pentru a treia oară în patru ani, Trofeul Ligii Naționale de Baschet Masculin. În meciul decisiv, al cincilea, al semifinalei cu CSO Voluntari, „leii roșii” de la CSM Oradea s-au impus pe teren propriu cu un categoric 93-66, calificându-se în finala care, practic, este o reeditare a celei din campionatul anterior.

FC Argeș vs CSO Voluntari, în finala mică la baschet. „Haideți acasă cu medaliile!”

Citește și: Liga 2: CS Mioveni întâlnește miercuri pe CSC Șelimbăr în penultimul meci din play-off

În finala din sezonul precedent, CSM Oradea a condus cu 2-0 la general. Adversarii lor au câștigat însă patru meciuri consecutive pentru a obține al treilea titlu consecutiv.

Învinsele din cele două serii semifinale, adică FC Argeș Basketball și CSO Voluntari, își vor disputa finala mică, pentru medaliile de bronz, după sistemul „Best of 5” (cel mai bun din cinci meciuri).

FC Argeș va juca primele două partide în deplasare.

În primul rând ne bucurăm că jucați aproape de casă, așa noi vă putem fi alături, sperăm, în număr foarte mare! În al doilea rând, avem încredere în voi și în dl antrenor și știm că puteți orice vă propuneți! Haideți acasă cu medaliile!” – a scris Mihai Cristina-Elena pe pagina de Facebook a clubului alb-violet.

Mult succes! S-a simțit oboseala celor de la Voluntari după f4 din cupele europene, 5 meciuri cu Sibiu și 5 meciuri cu Oradea. Sper să fim mai proaspeți decât ei și să ne întoarcem cu o victorie de pe terenul lor” – a postat un alt fan, Ștefan George. 

(sursa foto: FC Arges Basketball Facebook)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *