Web Analytics

FC Argeș, victorie la limită în amicalul cu ilfovenii

de | 26.11.2022 16:04 | Actualitate, Home

FC Argeș a câștigat cu 3-2 amicalul de sâmbătă, de pe propriul teren, cu CS Arsenal Tunari, liderul seriei a IV-a, din Liga a III-a. Testul cu ilfovenii a fost ultima repetiție pentru alb-violeți înaintea reluării campionatului.

Citește și: Peste două milioane de lei, furate din conturile românilor prin aplicații mobile

Antrenorul Marius Croitoru a împărțit lotul de jucători în două echipe, în primele 60 de minute mizând pe jucătorii experimentați, iar în ultima jumătate de oră apelând și la serviciile mai multor juniori de la grupele Centrului de Copii și Juniori Leonte Ianovschi. Piteștenii au început meciul în forță și au deschis scorul după doar cinci minute prin Njike, mijlocașul argeșean învingându-l pe portarul oaspeților cu un șut în forță. Câteva minute mai târziu, Ișfan a dublat avantajul alb-violeților cu o execuție de finețe. Ilfovenii au redus din handicap prin Stoian, cu 20 de minute înainte de finalul primului mitan. Argeșul putea intra la cabine cu un avantaj de două goluri, însă Garita, din poziție ideală, a trimis cu capul pe lângă poartă. După pauză, Garita și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, punând latul la o centrare în fața porții. Cu aproape 20 de minute înainte de final, Tunariul a redus din handicap prin Ghinea. fotbalistul ilfovean speculând o greșeală colectivă a defensivei argeșene

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. E mult de muncă,daca si de la ăștia lui goluri,si 2,nu unul.Umblati la bănuți, si aduceți , la iarna ,jucători valoroși,si daca e posibil ,..ROMÂNI,ca de străini ne-am saturat.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *