Web Analytics

FC Argeș, victorie 1-0 la meciul cu Academica Clinceni

de | 6.02.2022 16:43 | Actualitate, Sport

FC Argeș a câștigat, scor 1-0, meciul jucat la Pitești cu cei de la Academica Clinceni. Golul victoriei a fost marcat de Kehinde Fatai (aflat într-o poziție de off-side).

FC Argeș a fost echipa mai periculoasă în primele minute ale confruntării. Gazdele au avut un gol anulat în urma unui fault în atac după doar cinci minute de joc. Clinceni a replicat imediat printr-o lovitură liberă periculoasă, dar buturile lui Greab au rămas neatinse.

Citește și Antrenorul principal Mihăiță Ianovschi s-a despărțit de FC Argeș

Argeșul a continuat să preseze, iar Ureche a scos salvator reluarea cu capul a lui Boldor (11). Elevii lui Prepeliță au fost din ce în ce mai periculoși, dar fără să aducă modificări pe tabelă. Ureche a intervenit fără emoții și la lovitura lui Arias (29), menținând vii speranțele echipei sale. 

Etapa viitoare, FC Argeș se va deplasa pe terenul Chindiei pentru partida programată miercuri, de la ora 15:00. De partea cealaltă, Academica Clinceni are parte de o partidă foarte dificilă, așteptând pe teren propriu miercuri, de la ora 19:55, vizita vicecampioanei FCSB, conform gsp.ro.

În urma acestui succes, FC Argeș se apropie de locurile de play-off (se află pe 8): piteștenii au 34 de puncte (Farul Constanța – locul 6, are 35 de puncte). 
De cealaltă parte, Academica Clinceni se află pe ultimul loc, cu 11 puncte.

FOTO: GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce rușine! Au jucat contra unor copii de 15-16 ani. Foarte bună reacția scrisă a galeriei . Ce caută acest Tudose aici? Ce a investit el? A redirecționat impozitul pe profit, pe care oricum îl luat statul. Se bagă la interviuri, se pricepe la tactică, la management. Jegul, o scursură a societății. Pa și Prepeliță, treci întâi pe la școală, băi băiatule, că se vede de la o poștă că ai multe lacune. Gentea lasă – ne cu stilul ăsta de vătaf, de atotștiutor, de stăpân pe o echipă care nu este plătită de tine sau de familia ta. E susținută financiar de cei care plătesc taxe și impozite. Tu ocupă -te de schimbat borduri în continuare, prin Găvana, că alea aduc bani. Până când?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *