Web Analytics

Antrenorul principal Mihăiță Ianovschi s-a despărțit de FC Argeș

de | 1.02.2022 19:13 | Actualitate, Sport

În cursul zilei de astăzi, antrenorul principal Mihăiță Ianovschi a decis să se despartă de FC Argeș. Tehnicianul a anunțat în cercuri restrânse încă de dimineață că a înaintat demisia conducerii clubului din Trivale. Mai târziu a venit și comunicatul oficial al FC Argeș:

”Mulțumim, Mihai Ianovschi! FC Argeș și antrenorul Mihai Ianovschi au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării pe cale amiabilă. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a fost instalat ca antrenor la clubul nostru în iarna anului 2020. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă la Pitești și îi dorește mult succes în viitor”.

Citește și Toate paturile ATI pentru adulți sunt ocupate, în Argeș

Demn de reținut că în locul lui Ianovschi ar putea ajunge Nicolae Dică sau Adrian Mutu, conform unor surse din cadrul clubului. Trebuie știut că Mihăiță Ianovschi are licență Pro, în timp ce Andrei Prepeliță este în curs de a obține această licență. Astăzi după amiază antrenamentul alb-violeților a fost condus de Prepeliță într-o atmosferă destul de sumbră.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Arar fi trebuit CA cei doi atac anti Said si Arias sa joace pe post de fundasi deoarece stau numai cu spatele la poarta

    Răspuns
  2. Nu stiu exact culisele demisiei d-lui Mihaita Ianovschi, insa stiu sigur ca echipa nu joaca mai nimic. Este un miracol ca ne aflam in clasament pe poz.8. Este si remarca mai multor comentatori sportivi ca FC Arges joaca cel mai urat fotbal. Nu cred ca de vina este numai Mihaita Ianovschi. Nu avem jucatori tehnici care sa faca un dribling. In fine, trebuie schimbat jocul pentru a nu devenii penibili. Da, s-au pirdut jocuri pe greseli individuale dar si pe modul de abordare si alcatuire formatie.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *