FC Argeș va juca un amical de lux cu Universitatea Craiova

de | 23.06.2020 12:50 | Actualitate

 

FC Argeș va disputa miercuri, 24 iunie, primul amical din această perioadă de pregătire. Echipa alb-violetă va întâlni de la ora 11, în deplasare, pe Universitatea Craiova, ocupanta locului 2 din Liga 1 Casa Pariurilor.

Confruntarea dintre olteni și argeșeni va avea loc pe unul dintre terenurile de antrenament ale juveților de la baza de pregătire din Lunca Jiului. Pentru alb-violeți este primul test de verificare de după pandemia de COVID-19, piteștenii efectuând până acum doar antrenamente și jocuri școală.

Conform protocolului medical emis de Ministerul Sănătății, se pot disputa meciuri de pregătire doar între echipele care au efectuat trei testări de coronavirus, cu rezultate negative. Cum formațiile de Liga I care evoluează în play-out au programul foarte încărcat, jucând din trei în trei zile, singura variantă pentru echipele de Liga II implicate în lupta pentru promovare era găsirea unui adversar angrenat în play-off-ul primei ligi, care joacă doar o dată pe săptămână.

Pentru Universitatea Craiova, amicalul cu FC Argeș este un test util înaintea bătăliei pentru titlu cu CFR Cluj, partidă programată duminică, de la ora 20, în Gruia. Cu o eventuală victorie pe terenul ardelenilor, oltenii pot relansa campionatul, reducând distanța față de clujeni la doar un singur punct.

Pentru FC Argeș, amicalul cu ”Leii din Bănie” este ultimul meci de verificare înaintea duelului de pe 4 iulie, din deplasare, cu Turris Turnu Măgurele, din prima etapă a play-off-ului Liga 2 Casa Pariurilor.

FC Argeș va începe lupta pentru promovare de pe locul 4, cu 19 puncte, cu 6 mai puțin decât liderul, UTA Arad, și cu 1 mai puțin decât CS Mioveni și Turris Turnu Măgurele, ocupantele locurilor 2 și 3. La finalul celor 5 meciuri din acest play-off, primele două clasate promovează direct, în timp ce ocupanta locului 3 va juca un baraj în dublă manșă cu ocupanta locului 6 din play-out-ul Ligii I.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii