Web Analytics

FC Argeș va întâlni pe CSM Alexandria în runda a 7-a a Ligii 2

de | 21.09.2023 16:38 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș vrea a doua victorie în Liga 2, a doua la rând, după succesul din runda trecută contra Unirii Dej, scor 2-0. Piteștenii au prins încredere în urma confruntării de luni. În runda a 7-a a Ligii 2 va juca pe teren advers, contra CSM Alexandria, sâmbătă, de la ora 11:00.

Citește și: Pitești. Demonstrații sportive în Piața Primăriei. Ce eveniment începe sâmbătă


Eugen Beza, cel care pare a fi alegerea conducerii pentru postul de ”principal”, deși a fost anunțat doar ca ”interimar” în urma demiterii lui Alexandru Pelici, speră că moralul jucătorilor e unul mai bun, iar asta se va vedea în duelul cu CSM Alexandria.
”Va fi un joc dificil, pentru că avem un adversar imprevizibil, cu evoluții bune în compania echipelor cu o valoare mai mare, aici mă refer la Chiajna, Steaua. Lucrurile sunt dificile pentru noi. Venim după o victorie, dar trebuie să ne capacităm acum sută la sută. Sper că, odată cu victoria din meciul trecut, jucătorii își vor recăpăta încrederea pe care nu o mai aveau. I-am văzut zilele acestea, la antrenamente, realiști, ceea ce ne dă speranțe că vom face un meci bun. Alexandria are omogenitate, are un lot cu jucători obișnuiți cu Liga 2, același antrenor cu care a promovat, rezultate bune și în Cupa României anul trecut, cred că e un plus pentru ea în vederea partidei de sâmbătă. Avem mici probleme medicale, dar cred că le vom rezolva până la partida de sâmbătă”, a spus Eugen Beza la conferința de presă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *