FC Argeș va evolua în partida cu CFR Cluj în replica tricoului din 1972

de | 6.05.2022 19:44 | Actualitate, Home, Sport

Sâmbătă, 07.05.2022, FC Argeș va juca împotriva CFR Cluj, purtând replica echipamentului care a adus în Trivale Primul Titlu de Campioană a României. De asemenea, tricoul reeditat din 1972, este disponibil la vânzare, în ediție limitată (50 de articole), la prețul de 150 de lei, în Fan Shop FC Argeș.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Ca să ne batem de la egal la egal cu primele trei echipe din campionat, trebuie să aducem jucători şi mai valoroşi”

Totodată, clubul din Trivale a realizat și alte materiale aniversare, cum ar fi eșarfe și fanion, care se găsesc în Fan Shop-ul de la Casa Cărții. FC Argeș întâlnește echipa ardeleană, de la ora 20.30, pe teren propriu.

Acest articol este despre: cfr cluj,fc arges,tricou din 1972

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed