Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

FC Argeș, ultimul meci al sezonului în fața suporterilor alb-violeți

În etapa a șasea, penultima din play-out-ul ligii secunde, FC Argeș va juca vineri, 3 mai, de la ora 11, pe stadionul din Mioveni, împotriva echipei CSC Dumbrăvița, adversar care luptă să se salveze de la retrogradare.

FC Argeș, ultimul meci al sezonului în fața suporterilor alb-violeți

Citește și: Atmosferă superbă la Pitești Arena. Bravo, FC Argeș Basketball!

Va fi ultimul meci în care FC Argeș va juca în fața propriilor suporteri, motiv pentru care echipa ar trebui să-i bucure cu o victorie – a declarat Eugen Neagoe. Antrenorul alb-violeților a mai spus joi, la conferința de presă transmisă live pe pagina de Facebook a clubului, că le cere elevilor săi să trateze cu seriozitate cele două meciuri rămase de jucat până la finalul sezonului.

Pentru a nu mai avea un sezon ratat, „trebuie o strategie clară astfel încât, începând din 17 iunie, când echipa își va relua antrenamentele, lucrurile să fie clare” – a zis el.

Potrivit argesfc.ro, înaintea meciului de vineri, argeșenii ocupă locul 4 al grupei A a play-out-ului, cu 30 de puncte, iar bănățenii – locul al 5-lea, antepenultimul, cu 26 de puncte. Dumbrăvița are trei puncte peste Unirea Dej, prima echipă aflată sub linia retrogradării.

FC Argeș și CSC Dumbrăvița s-au mai întâlnit o singură dată într-un meci oficial direct. Partida a avut loc în data de 30 noiembrie 2023, în etapa a 15-a a sezonului regular, la Mioveni, piteștenii impunându-se cu 2-0, golurile alb-violeților fiind marcate de Andrei Tofan (8′) și Bogdan Rusu (53′)” – mai arată sursa citată.


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *