Web Analytics
scris miercuri, 01.05.2024

Atmosferă superbă la Pitești Arena. Bravo, FC Argeș Basketball!

U BT Cluj-Napoca și-a asigurat prezența în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a trecut în minimum de meciuri de FC Argeș Pitești. Marți seară (30 aprilie), la Pitești Arena, într-o atmosferă demnă de un public adevărat, clujenii au repurtat a treia victorie din seria semifinalei, cu scorul de 88-72.

Atmosferă superbă la Pitești Arena. Bravo, FC Argeș Basketball!

Citește și: Stadioanele din Pitești și Constanța, plus un patinoar au primit marți banii de la Guvern

Nikola Jevtovic a fost principalul artizan al gazdelor, cu 18 puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive.

Părăsim seria semifinală după un adevărat challenge. Am avut de înfruntat campioana României, în formulă redusă. Și nu a fost ușor. Pentru noi urmează lupta finalei mici, ce va începe în câteva zile!

Celor prezenți la Arenă, celor ce au cântat și ne-au încurajat până în ultima secundă, VĂ MULȚUMIM și VĂ IUBIM!” – a fost mesajul FC Argeș Basketball postat pe Facebook.

Suporter clujean aici! Am fost la meci și am venit pe pagina voastră spre a vă mulțumi pentru ospitalitatea de care ați dat dovadă! Sunteți o echipă minunată cu niște suporteri minunați! Cu toții am avut parte de o seara frumoasă! Mult succes în competițiile europene, Clujul e cu voi!” – este comentariul lui Coșorean Luca, unul dintre suporterii clujeni impresionați de ce au văzut la Pitești.

(sursa foto: FC Arges Basketball Facebook)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole