Web Analytics

FC Argeș – Uiversitatea Craiova, diseară, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”

de | 7.10.2022 08:14 | Actualitate, Home, Sport

Stadionul „Nicolae Dobrin” găzduiește în această seară, de la ora 21.00, înfruntarea dintre FC Argeș și Universitatea Craiova. Partida contează pentru etapa a 13-a din România Superliga și poate fi urmărită pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.
Gazdele au o serie foarte slabă de 4 înfrângeri consecutive, acestor rezultate li se adauga și remiza de la Botoșani ajungând astfel la 5 jocuri fără victorie. În ciuda acestui parcurs au 13 puncte în cont, ocupând locul 11 în clasament.

Citește și: FCSB, umilință în Danemarca, în Conference League


Universitatea Craiova se află pe locul 6 în clasament, având de disputat un meci restant contra Chindiei Târgoviște. Oaspeții au pierdut ultimele două deplasări la CFR Cluj și Hermannstadt fără a marca gol.
FC Argeș a revenit în 2020 în Liga 1 și de atunci cele două formatii s-au înfruntat în 6 partide. Universitatea a câștigat 4 dintre dintre ele, două fiind în play-off-ul sezonului trecut, 3-0 acasa și 4-0 in deplasare. FC Argeș are la rândul său o victorie, 3-2 acasă și un alt meci s-a terminat la egalitate.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar de Tudose,nimic?niciun interviu,apropo daca pleaca sau nu?de ce Gentea nu rectioneaza?are atat de multi sponsori importanti,de se poate dispensa de inca unul?orgoliul unei ciume rosii duce la falimentul unei echipe.Cat despre meciul,sper sa fie uktimul al lui Potarniche si IPA.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *