Web Analytics

FCSB, umilință în Danemarca, în Conference League

de | 6.10.2022 22:02 | Actualitate, Home, Sport

FCSB a fost spulberată în Danemarca, 0-5 cu Silkeborg. Echipele fără victorie din grupa B de Conference League s-au înfruntat în această seară pe Jysk Park din Silkeborg, unde danezii nu i-au oferit nicio șansă vicecampioanei României.
După ce Gigi Becali a ordonat ca jucătorii de bază să fie lăsați acasă, Dică a trimis pe teren câteva nume cu greutate, precum Octavian Popescu și Ștefan Târnovanu, plus David Miculescu, jucătorul cumpărat cu 1,7 milioane de euro.

Citește și: Liga Europa: 300 de suporteri ai echipei Dinamo Kiev, aşteptaţi la meciul cu Rennes


În minutul 8, Silkeborg avea deja 2-0. În minutul 35 s-a făcut 3-0 de la punctul cu var, după o altă greșeală mare – acum a lui David Miculescu – iar în minutul 58 danezii au dus scorul la 4-0. Nu avea să fie finalul serii de coșmar pentru FCSB, care a primit și a cincea lovitură în minutul 71, administrată de proaspăt intratul Adamsen.
FCSB rămâne cu un singur punct adunat în grupă și coboară pe ultimul loc, depășită de Silkeborg, care ajunge la 3 puncte.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Asa va păți si FC AR-GENTEA,azi,de la olteni.Ce?va face Potarniche vreun miracol?ei,as!!!Sa vada Gentea,cum se retrogradeaza o echipa,daca nu iei taurul de coarne la timp..Da-tii,baaaa,banii,si aduceti antrenor.Nimic nu iti iese nea Gentuta..pleaca si Tudose!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *