Web Analytics
scris joi, 06.10.2022

FCSB, umilință în Danemarca, în Conference League

FCSB a fost spulberată în Danemarca, 0-5 cu Silkeborg. Echipele fără victorie din grupa B de Conference League s-au înfruntat în această seară pe Jysk Park din Silkeborg, unde danezii nu i-au oferit nicio șansă vicecampioanei României.
După ce Gigi Becali a ordonat ca jucătorii de bază să fie lăsați acasă, Dică a trimis pe teren câteva nume cu greutate, precum Octavian Popescu și Ștefan Târnovanu, plus David Miculescu, jucătorul cumpărat cu 1,7 milioane de euro.

FCSB, umilință în Danemarca, în Conference League

Citește și: Liga Europa: 300 de suporteri ai echipei Dinamo Kiev, aşteptaţi la meciul cu Rennes


În minutul 8, Silkeborg avea deja 2-0. În minutul 35 s-a făcut 3-0 de la punctul cu var, după o altă greșeală mare – acum a lui David Miculescu – iar în minutul 58 danezii au dus scorul la 4-0. Nu avea să fie finalul serii de coșmar pentru FCSB, care a primit și a cincea lovitură în minutul 71, administrată de proaspăt intratul Adamsen.
FCSB rămâne cu un singur punct adunat în grupă și coboară pe ultimul loc, depășită de Silkeborg, care ajunge la 3 puncte.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Asa va păți si FC AR-GENTEA,azi,de la olteni.Ce?va face Potarniche vreun miracol?ei,as!!!Sa vada Gentea,cum se retrogradeaza o echipa,daca nu iei taurul de coarne la timp..Da-tii,baaaa,banii,si aduceti antrenor.Nimic nu iti iese nea Gentuta..pleaca si Tudose!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...