Web Analytics
scris joi, 13.06.2024

FC Argeș U9 participă la turneul internațional ”Dragan Mance Cup”

În perioada 14-16 iunie, în Serbia va avea loc o nouă ediție a turneului internațional Dragan Mance Cup. Competiția de la Belgrad este rezervată categoriilor de vârstă Under 8, Under 9, Under 10, Under 11 și Under 12.

FC Argeș U9 participă la turneul internațional ”Dragan Mance Cup”

La întrecerea care se va desfășura pe ultra-moderna bază „Partizan-Teleoptik” vor fi prezente cluburi din 13 țări. FC Argeș va participa la această ediție cu echipa Under 9, pregătită de antrenorul Mihai Ariciu. La această categorie de vârstă vor fi prezente la start 64 de formații, împărțite în 16 grupe de câte 4 echipe. Alb-violeții au fost repartizați în grupa O, din care mai fac parte Sofex (Bulgaria), Ivanca (Serbia) și Varga (Slovacia).

Citește și Programul meciurilor la EURO 2024. Când joacă echipa României

Mihai Ariciu, antrenorul FC Argeș U9, își propune să ajungă în fazele superioare ale acestei competiții: ”Este prima noastră participare la un turneu internațional. Vom lua contact cu ce înseamnă fotbalul din Serbia și nu numai. Toate meciurile se vor juca la baza de pregătire a celor de la Partizan Belgrad. Competiția este foarte puternică, la start fiind prezente Steaua Roșie Belgrad și Partizan Belgrad. În primul rând, ne propunem să ieșim din grupe, iar apoi să ajungem cât mai sus. Indiferent de rezultatele pe care le vom înregistra, pentru noi va fi o experiență utilă și benefică”.

Sursa: www.argesfc.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită