Web Analytics

FC Argeș: Trei victorii și un eșec pentru juniorii alb-violeți

de | 4.10.2021 19:59 | Actualitate, Sport

Week-end-ul trecut s-a disputat a șaptea etapă din Liga Elitelor Under 16, a șasea rundă din Campionatele Naționale Under 17 și 19, dar și jocurile din etapa cu numărul 6 din Liga a III-a. În cele patru competiții organizate de FRF, juniorii alb-violeți au înregistrat trei victorii și o înfrângere.

În Liga Elitelor U16, FC Argeș a învins cu 2-0, pe propriul teren, pe Rapid București. Piteștenii s-au impus prin golul marcat de Darius Grigore și un autogol al giuleștenilor. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Cătălin Oprea se menține pe locul 6 al clasamentului, cu 13 puncte, cu două mai puțin decât liderul Progresul Spartac București. Următorul joc al piteștenilor este programat sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 10.00, pe propriul teren, cu SCM Râmnicu Vâlcea, echipă care ocupă locul 2, cu 15 puncte, adunate în șapte runde.

În Campionatul Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 6-0, în deplasarea de la CSM Râmnicu Vâlcea. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Oprescu, Tobias, Drugan, Dinoci și Tecuceanu (2).

 

Citește și Domnești: A transportat lemne fără documente și s-a ales cu amendă de 5.000 lei

 

Tot în etapa a șasea, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus tot cu 6-0, în confruntarea din deplasare, cu CSM Râmnicu Vâlcea. Golurile formației pregătite de Robert Enache au fost reușite de Crivăț (3), Găleșeanu, Aguță și Mitoi. În urma acestor rezultate, FC Argeș U 17 și FC Argeș U 19 ocupă locul 2 în clasamentul seriilor din care fac parte, cu câte 16 puncte fiecare, cu două mai puțin decât liderul, LPS Viitorul Pitești. În următoarea etapă a celor două competiții, ”vulturașii” vor întâlni sâmbătă, 9 octombrie, de la orele 12.00 și 14.00, acasă, pe CN Dinicu Golescu.

În etapa cu numărul 6 a Ligii a III-a, FC Argeș II a cedat, cu 1-3, în disputa din Capitală, cu Rapid București II. În urma acestui eșec, piteștenii ocupă locul 9 al seriei a patra, cu 3 puncte. Următorul joc al puștilor pregătiți de Constantin Schumacher este programat vineri, 8 octombrie, de la ora 15.00, la baza sportivă Albota, cu Academica Clinceni II, satelitul formației de prima ligă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Alo,mufelor,dar de fetele de la FC ARGES U15,nu scrieti,cretinilor cine p..a mea v-a pus pixul in mana..au facut 1-1 cu U CRAIOVA.Cred ca nici nu stiti sa scrieti..care a fost ultima carte citita ?sa pupati fundul părinților sunteti buni.