Web Analytics

FC Argeș, transfer din play-off-ul Ligii 2

de | 20.04.2021 10:18 | Actualitate, Sport

FC Argeș pregătește lotul pentru stagiunea viitoare. Piteștenii au adus doi jucători U21, astfel încât să poată respecta regula U21. Mario Mitoi, mijlocaș de doar 16 ani, a fost promovat de la pepiniera clubului, semnând primul său contract de profesionist, pe o durată de 5 sezoane, în timp ce mijlocașul Alexandru Ișfan a fost transferat de la CS Mioveni.

Ișfan a semnat un contract valabil 3 sezoane, suma de transfer fiind 50.000 euro, din informațiile GSP.ro.

Ișfan a jucat 16 minute ieri în, CS Mioveni – ASU Poli Timișoara 4-0, suficient cât să înscrie un gol. Noul mijlocaș al celor de la FC Argeș a înscris superb, cu un șut din prima de la marginea careului, scrie gsp.ro

În acest moment, FC Argeș are doar două soluții pentru regula U21: portarul George Micle (19 ani) și mijlocașul Andrei Mirică (20).

CITESTE SI FC Argeș și Poli Iași, scor 0-0 în cadrul primei etape din play-out-ul Ligii I

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar avem un FC ARGES,care va retrogradă , sigur.Dansatoarele de la bara ale celor Zanfir si Davidescu. de ce nu spuneti nimic,despre bătaie de joc de acolo?Aveti cumva ordin de la comenduire sa nu va legați de volei si baschet?dacă aveti deontologie profesională, veti atrag atenția asupra dezastrului numit FC ARGES VOLEI..